Warning: Use of undefined constant ‘wp_enqueue_scripts’ - assumed '‘wp_enqueue_scripts’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/gode-tips.dk/public_html/wp-content/themes/Extra-child/functions.php on line 41

Warning: Use of undefined constant ‘remove_head_scripts’ - assumed '‘remove_head_scripts’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/gode-tips.dk/public_html/wp-content/themes/Extra-child/functions.php on line 41
Sådan får du den bedste start på morgenen!

Vælg side

Sådan får du den bedste start på morgenen!

Sådan får du den bedste start på morgenen!

Alle danskere vil sikkert kunne nikke genkendende til, at sengen trækker i dem, når de vågner til vækkeurets larm om morgenen. Det er sjældent lysten, der driver værket, når man skal trække sig selv ud af sengen og ud på badeværelset, men faktisk kan man vende de negative tanker til positive tanker i stedet. Alt dette kræver er blot, at man ændrer sit syn på morgenen og det at gøre sig klar til en ny dag. Selvom man har en stresset hverdag, så kan små ting være med til at give mere selvforkælelse om morgenen – til glæde og til gavn for dig selv og alle dem, du møder på din vej!

Forkæl dig selv og få en god start!

Selvom der måske er børn, der skal op og ud af døren om morgenen, så skal der stadig være tid til den smule forkælelse, der gør starten på hverdagen til at holde ud. Dette er et faktum, som langt de fleste ikke tager sig tid til at opdage, og det er virkelig synd, for det er i virkeligheden vejen til den bedste start om morgenen. Nuvel, det tager måske lidt ekstra tid, som man kunne bruge inde under dynen, men hvis man er villig til at sætte en frisk kop kamillete eller en god kop kaffe over, så gør det virkelig noget godt for humøret. Man bliver frisk på en helt anden måde, og hvis man kombinerer det med et halvkoldt bad og en solid morgenmad, så er man godt på vej til den perfekte morgen.

Investér i ordentligt grej og spar tid

Det kan være svært at finde tid til at gøre sig lækker om morgenen, og det ender ofte med at munde ud i det samme, kedelige outfit og den samme, kedelige frisure hver eneste dag. Det er sjældent særligt inspirerende at bevæge sig rundt med – ligesom andre garanteret ville sætte pris på et nyt udtryk på arbejdspladsen. Her er gode råd normalt dyre, men hvis man er villig til at investere lidt penge i noget ordentligt udstyr, så kan der godt blive tid til udseendet om morgenen. Dette gælder f.eks. for føntørringen, der ofte må springes over, fordi udstyret simpelthen ikke kan følge med. Her kan man ud fra grundige føntørrer test på nettet finde frem til en model, der er langt mere effektiv – og dermed kan håret se perfekt ud hver morgen.

Det kan ligeledes være en god idé at investere i et mere overskueligt klædeskab, som kan være med til at holde styr på alt dit tøj. Det kan tage lang tid at finde det rette outfit om morgenen, og her hjælper trætheden og det faktum, at tøjet er spredt fra alle vinde, bestemt ikke. Dermed kan et nyt klædeskab fra Ikea være en ganske fornuftig investering!

Smil til verden, og den smiler til dig!

Hvis du ikke er typen, der gider at bruge lang tid på at føntørre hår med den perfekte føntørrer, så er det naturligvis også i orden at lade være – ligesom man sagtens kan bruge den samme trøje i flere dage i træk. Der er dog én overskyggende faktor, som man ikke må glemme, når man træder ud af døren om morgenen: Smil til verden, så smiler den tilbage til dig! Et smil kan gøre meget for humøret rundt omkring os, og derfor er den bedste start på enhver morgen i det hele taget at tage et smil på – det koster ikke noget, og det gode humør spredes hurtigt til alle dem, man møder i løbet af dagen!

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Seneste i forum

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares