Vælg side

Lunar Way – mobile banking – fremtidens mobile bank

Lunar Way – mobile banking – fremtidens mobile bank

Lunar Way er et nyt dansk koncept, som skal gøre din bank helt mobil. Lunar Way har gentænkt hvordan man håndtere valuta i det 21. århundrede – og jeg kan li’ det!

Vi gør flere og flere ting mobile. Alt skal være så belejligt som muligt, så nemt som muligt og ikke mindst tilgængeligt når vi ønsker det. Når jeg vil har noget gjort, så skal det være lige nu. Og jeg er ret sikker på, at du har det på samme måde i en travl hverdag.

Lunar Way er IKKE en bank…

lunar way old moneyLunar Way logo - the lunar way lunar way new money

Lunar Way er et lag man kan lægge ovenpå en bank. Så de gør hele håndteringen af penge mere lækker, nem og tilgængelig, når du har brug for det.

Det er ret smart lavet af Lunar Way – genialt faktisk. Da de ikke har, eller skal have, en licens til at drive en bank behøver de ikke undergå de samme regler og love som traditionelle banker. Det er nemlig Nykredit, der står for det. Nykredit er deres danske samarbejdspartner. I forlængelse af det, så er det et spørgsmål om tid før den Aarhusianske techvirksomhed vokser til udlandet – de er nemlig i gang allerede.

Er det så Nykredit som egentlig bliver din nye bank? Nej det er det ikke som sådan. De står bare for de finansielle aspekter og al det juridiske.

Du får nogle features, som din bank ikke kan tilbyde dig i deres nuværende form. Dem kan du se mere om længere nede i artiklen.

Og du behøver hverken skifte bank eller andre dine nuværende bank-forhold.

Vil du beholde din nuværende bank, så kan du nemt gøre det, uden det har indvirkning på Lunar Way-løsningen.

Lunar Way er gebyrfri

Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men de tager ingen gebyr. Det er gratis at oprette en bruger og det tilhørende VISA-kort er gratis at have – plus en konto selvfølgelig også.

Vil du lave straksoverførsler, så er det også gratis.

Lunar Way lån på 10.000 kr til kun 79 kr.

Faktisk er det ikke et lån, men en kredit du kan få. Du får en kredit op til 10.000 kr og ligegyldigt om du bruger den fuldt i f.eks. 3 mdr eller om de bruger den op til bare 1.000 kr, så koster det dig 79 kr i måneden. Så hvis du bruger den fulde kreditmulighed i 3 mdr, så skal du betale 237 kr. i alt.

Aftalen om kreditten kan opsiges når som helst, dog skal du betale det månedlige gebyr indtil aftalen om kreditten udløber. En løbetid som du har bestemt på forhånd.


Vil du spare tid og penge på din lønadministration? Så er det Proløn du skal vælge. Tag et kig på proloen.dk og se hvad de kan gøre for dig.


Flere (motiverende) features og muligheder i app’en

lunar way app ios android lunar way laan lunar way kort lunar way mobile banking

Der er masser af fede features du kan benytte dig af – og flere muligheder som traditionelle banker pt. ikke tilbyder.

 • Opret dig gratis via app’en. Det tager 1 minut – husk at have NemID (MitID) og dit kørekort eller pas klar.
 • En super fin feature er at du kan betale et girokort via app’en. Tag et billede af girokortet med app’en og resten ordnes automatisk.
 • Du kan vælge om du vil logge ind med en kode eller med dit fingeraftryk.
  • Du kan iøvrigt også underskrive via app’en.
 • Opsæt mål.
  • Gør det visuelt og nemt, at spare op. F.eks. kan du sætte den til, automatisk, at sætte penge fra til fitness hver gang du køber mad hos McDonalds.
 • Få overblik over hvad dine penge bliver brugt på.
 • Du kan “fryse” dit kort.
  • Har du mistet, fået forlagt dit kort eller ender du altid med, at betale byturen, så “frys” dit kort. Normalt kan man kun spærre et kort, men det er ofte forbundet med en masse ekstra arbejde for, at få det igang igen.
 • Få kundeservice via videoopkald på app’en.
 • Aktivér nemt dit nye kort i app’en.
 • Få notifikationer fra app’en, når der sker noget som du gerne vil have besked om. Du vælger selv hvilke hændelser. Det kan være du vil have en besked, når du er ved at løbe tør for penge, så du er sikker på, at du har til hele måneden.

Download Lunar Way app’en her (iOS og Android)

Spiir Økonomi app ios iphone ipad Spiir økonomi app android

 


De er meget krative, når det kommer til deres markedsføring. Den er henvendt den yngre målgruppe, men det er friskt og anderledes. Knapt så højtideligt, selvom penge er en alvorlig sag.

lunar way snapchat

Tjek deres SnapChat-kode ud her (plus deres andre sociale medie-konti) – ikke mange banker er på Snap’en 😃

Se lige deres promo video! Den er ret fed. Ny type bank. Ny måde at lave reklame på.

Henvender sig tydeligt til millennials (“yngre” målgruppe, som er født i 1980’erne og frem forbi årtusindskiftet). Men ligesom hele deres koncept, så er reklamen også godt udtænkt.

Ingen kedelig “bank” her. Og tydeligvis heller ikke en “bank”, som har tænkt sig at blande sig i dit forbrug af pengene.

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Seneste i forum

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares