Vælg side

Gode tips til købet af et padel tennis bat

Gode tips til købet af et padel tennis bat

Annoncør betalt indhold

Går du også og overvejer at investere i et lækkert padel tennis bat, så du kan gå i gang med din nye spændende hobby: padel tennis. Rigtig mange danskere er begyndt at få øjnene op for denne nye og spændende sport med et padel tennis bat, og der dukker hele tiden nye steder op i landet, hvor du kan være med til at spille padel tennis i en klub, eller hvor du selv kan leje en bane og spille padel tennis med dine venner og veninder. Læs med her i artiklen, hvor du får nogle gode tips til, hvad du skal tænke over, når du skal købe et padel tennis bat.

Hvor professionelt skal dit padel tennis bat være?

Det første du kan overveje, når du gerne vil investere i et padel tennis bat er, om du gerne vil spille på et mere professionelt plan, eller om du gerne vil spille på et mere hygge-plan. Begge dele har nemlig stor betydning for, hvilket padel tennis bat du skal vælge. Og prisen på battet er selvfølgelig også vurderet herudfra. Hvis du endnu ikke helt ved, om padel tennis er noget for dig, kan det være en god ide blot at vælge et bat, som er lavet til folk, der gerne blot vil have noget sjov motion ud af padel tennis. Så her behøver battet hverken være særlig dyrt eller særlig professionelt. Hvis du modsat har spillet padel tennis i noget tid, kan det måske være nu, du skal vælge at investere i et nyt, lækkert og mere professionelt bat, så du virkelig kan udvikle dig på padel-banen og blive bedre og bedre.

Balanceniveauet i padel tennis battet

Vidste du, at selve balanceniveauet i dit kommende padel tennis bat faktisk godt kan have betydning for, hvordan du spiller. Med en stor balance i battet kan du nemlig nemmere få ekstra power i battet, når du skal slå til bolden. Det kan især være en fordel, hvis du gerne vil have mere styrke i dine slag, hvor du måske ikke bruger så mange kræfter samtidig. Med en høj balance kan du altså få masser af styrke i dine slag – hver gang.

Valg af skumtype i padel tennis battet

I kernen af et padel tennis bat sidder der gerne noget skum af en eller anden art. Det har til formål at gøre dine slag mere behagelige og mere kraftfulde. Her kan du vælge, hvor meget skum du gerne vil have derinde. Hvis du gerne vil have behagelige slag, skal du gerne vælge et bat, der som minimum har en smule skum i sig, så du undgår de hårde stød op i armen, når du spiller et spil padel tennis. Hvis du gerne vil have hjælp til de mere kraftfulde slag, kan du vælge et padel tennis bat med et ekstra lag skum, som gør, at battet vil genvinde sin position hurtigere og bedre, så du kan slå hårdere til bolden hurtigere.

Om forfatteren

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Seneste i forum

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares