Vælg side

Gode tips til at gøre din væg levende

Gode tips til at gøre din væg levende

Mange mennesker har i dag mange hvide vægge. Det kan i længden blive en smule kedeligt at kigge på. Derfor er der rigtig mange, som går og overvejer, hvordan de kan gøre deres vægge mere levende. Det kan være flere vægge, men mange foretrækker ikke at alle deres vægge springer en i øjnene. Derfor har man ofte mere fokus på en enkelt væg og det at gøre den mere spændende og få den til at føles mere levende.

Få den malet i en anderledes farve

En af de mange forskellige ting, som man kan gøre ved en væg for at give den mere lev kunne være at farve den i en anden farve. Her kan man tænke i mange forskellige baner og vælge det man bedst kan lide. Måske man gerne vil have en væg i en farve, der er lidt i knaldfarver, såsom gul eller pink. Andre vil foretrække farver, der er mere afdæmpet. Det vil blot gøre væggen anderledes, hvilket klæder mange rum. Man kan også tænke farven sammen med andre farver i rummet, hvis man nu har et maleri eller et skab i en bestemt farve et andet sted i rummet.

Gør den speciel i forhold til resten af huset

Når man snakker om at gøre en væg mere levende, så vil man ofte gerne gøre den mere speciel end de andre vægge i et bestemt rum eller i hele huset. Det er ofte her, at man føler den får mere liv og at den bliver mere levende. Det kan man gøre på mange forskellige måder, så det handler mest om at finde noget, som man synes er pænt, men også at det passer ind i resten af huset.

Hæng malerier op

Man kan også prøve at købe forskellige malerier og hænge op. Et maleri har ofte sin helt egen historie, som man så kan prøve at fortælle ved hjælp af hele væggen. Det kan være mange forskellige malerier man hænger op, eller man kan også blot nøjes med et par enkelte malerier. Det handler igen om at finde ud af hvad man synes er pænt. Det er meget populært at bruge malerier til at gøre en væg mere levende, da et maleri nemt kan føles levende, da den viser motiver og flotte farver.

Gør det til et hyggeprojekt

Det er ofte forbundet med stress og travlhed, hvis man skal til at male en væg eller sætte et nyt maleri op. Det kan næsten være mere stressende at finde på, hvad man skal gøre ved væggen. Derfor kan det være en god ide at gøre det til et hyggeprojekt. Det betyder, at man går og kigger lidt på det. Man kan hygge sig med at få det lavet. Det kan gøre hele processen meget bedre og nemmere for alle. Man kan finde meget inspiration på Photowall.

Lave en Photowall

Hvis man synes det virker lidt fjollet at skulle hænge en masse malerier op på sin væg, så kan man med fordel lave væggen om til et stort billede.. Her kan man få lavet et stort billede om til noget der sidder direkte på væggen. Det er lidt ligesom tapet, hvor man så får det klistret på væggen. Det kan være et billede af alt. Det er kun fantasien der sætter grænser. Måske man gerne vil gøre et rum mere hyggeligt, så kan man vælge et billede i lidt varmere farver.

Find det der passer dig bedst

Som skrevet et par gange, så handler det grundlæggende om at gå i tænkeboksen og finde ud af, hvad man selv synes om. Der er ikke en fast opskrift på at gøre en væg mere levende, da nogle mennesker synes noget er pænt, hvor andre måske synes det er meget grimt. Man skal derfor gøre op med sig selv, hvad man har lyst til at kigge på hver dag og det skal være noget man kan lide.

Om forfatteren

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares