Select Page

Advertisement

Forum

Mine børn vil ikke spise! Hvad gør jeg?  

  RSS

Martin L. Christensen
(@martinlinde)
Eminent Member Admin
Meldt ind: 3 år siden
Indlæg: 6
07/10/2017 12:10 am  

Mine to børn på 2 og 5 har i det sidste års tid spist så lidt så lidt. Den store pige er lille og slank. Drengen er også lille men meget tynd - for tynd. Det gør mig meget nervøs, selvom ungerne trives, udvikler sig og er glade og legende. Men mine børn vil bare ikke spise noget til aftensmaden (det går sådan okay til morgenmad og middagsmad).

Nogen siger at de nok skal spise hvis de er sultne, men det er altså ikke sådan lige til at se på som forældre. Den lille har været 10 kg i snart 1,5 år 🙁

Nogen siger også at vi måske har en forkert tilgang til deres madvaner ved bordet. At vi vil styre dem for meget, istedet for at lade dem selv øse op, bestemme hvad de vil spise, hvor meget de vil spise og hvordan de vil spise det.

Det forstår jeg godt, men det kan være svært at efterleve, når man tror at de skal have det og det og det for, at blive sunde.

Jeg tager meget gerne i mod inputs fra andre i lignende situation. Og gerne fra forældre som har en løsning på hvordan de fik deres børn til at spise igen.


SvarEn pris
Share:

Giv noget kærlighed, giv et like ❤️

Login

Seneste i forum

Pin It on Pinterest

  
Arbejder

Venligst Login eller Registrer