Vælg side

Find det bedste quicklån til udbetaling af bil

Find det bedste quicklån til udbetaling af bil

Et quicklån optages ofte, når danskerne ikke har råd til udbetalingen af en bil på egen hånd. Det er derfor vigtigt, at alle disse danskere ved, hvad de skal kigge efter, inden de optager et quicklån. Det er nemlig ganske nemt at finde frem til det bedste quicklån i dag ved hjælp af en online sammenligningstjeneste som Pengeinfo.dk, men det kræver naturligvis, at man ved, hvor man skal lede. Dette og meget mere vil vi komme nærmere ind på, så du også kan overveje, om det er noget for dig, hvis du står og mangler til udbetalingen, idet et quicklån har en lang række fordele såsom; online ansøgning og hurtig udbetaling.

Vi råder dig derfor til at læse med, hvis du overvejer et lån til udbetaling eller måske til reparation af bil:

1. Har du økonomien på sigt til at optage et quicklån?

Det kan virke som et underligt spørgsmål, eftersom du netop optager et lån, fordi du ikke har råd, men spørgsmålet fokuserer på, om du på længere sigt har råd til tilbagebetalingen. Dette er yderst vigtigt, eftersom ethvert lån har løbetid hvilket dækker over den tid, som det tager at tilbagebetale lånet. Vi understreger, at det er vigtigt at overholde betalingsbetingelserne, som du indgår, eftersom du kan få tilsendt rykkere, hvormed lånet naturligvis bliver dyrere.

Du kan med fordel tage et kig på din privatøkonomi og forsøge at forudse, om der skulle komme en økonomisk hård periode som kan føre til, at du ikke kan tilbagebetale lånet i dens løbetid. Du kan eventuelt overveje, om der er nogle ting såsom; konfirmation, ferier, renoveringer, runde fødselsdage osv. Det handler således om, at du skal forsøge at forudse din økonomiske fremtid i lånets løbetid.

Når du har vurderet, om du har “råd” til at optage et quicklån, kan du også notere det eksakte beløb, som du står og mangler, eftersom du skal bruge dette beløb til at søge om quicklånet.

2. Sammenlign altid lån

Dette er generelt et råd, som du kan bruge i langt de fleste købsprocesser, hvis der eksisterer minimum to udbydere af det samme produkter eller service. Derfor giver det ekstra god mening at gøre på lånemarkedet, eftersom der er et hav af låneudbydere. Spørgsmålet er bare hvor og hvordan du skal gøre det?!

Du kan eksempelvis benytte dig af den danske hjemmeside quicklaan-guide.dk. På denne side kan du ganske nemt få listet de quicklån som forskellige låneudbydere kan tilbyde dig baseret på ønsket beløbsstørrelse og alder. Du får således kun listet relevante lån, som du derefter kan sammenligne med henblik på at vælge det bedste quicklån.

Men ved du, hvad du skal bruge til at sammenligne de forskellige quicklån med? Vi har i næste punkt fremhævet et vigtigt økonomisk begreb foruden løbetid, som vi tidligere har beskrevet.

3. Årlige omkostninger i procent (ÅOP)

Du bør kende til årlige omkostninger i procent ofte blot forkortet til ÅOP. Dette begreb står altid påført på lån og der er derfor grobund for at kunne bruge dette til at sammenligne. Endvidere er ÅOP en ganske inkluderende tal, der siger en masse om et lån, eftersom det inddrager renter, gebyrer og andre omkostninger.

Om forfatteren

Martin L. Christensen

Martin L. Christensen driver til dagligt bloggen Gode-Tips.dk og webshoppen Sitontop.dk, som sælger high end oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Login

Seneste i forum

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Del på Facebook

Spred noget kærlighed og del siden med dine venner, så de kan få gavn af artiklen.

Shares