Billige e-cigaretter og billig e-væske på tilbud

, , Leave a comment

E-cigaretter har stigende interesse og flere og flere skifter de traditionelle cigaretter ud med e-cigaretter med e-væske i valgfri smag. Og så er det faktisk muligt at finde billige e-cigaretter.

Ofte kan rygere spare op imod 5-6.000 kr om året ved, at skifte fra traditionelle cigaretter. Se længere nede i artiklen, hvordan du kan få 25% rabat på køb hos iSmoke og lave priser på startpakker hos XSmoke.

Særligt efter de seneste sundhedsundersøgelser (primo 2017), der viser at e-cigaretter er mindre usunde end traditionelle tobakscigaretter forventes der en endnu stejlere stigning i salget af e-cigaretter og e-væsker til dem.

Og nu du er her på artiklen, så er det nok fordi du har en interesse i e-cigaretter og måske du er på jagt efter et tilbud på billig e-væske til e-cigaretter eller bare e-cigaretter.

Det skal du få – jeg har nemlig samlet et par udbydere herunder. Selvfølgelig inkl. deres tilbud.

Find tilbud på billige e-cigaretter og billig e-væske

Lige nu giver iSmoke hele 25% rabat på køb i deres webshop. Se produkterne her. Brug koden SPAR25.

iSmoke sælger alt lige fra starterpakker, filtre, genopladelige batterier, USB-ladere og alt hvad du end måtte have brug for, og så har de 30 dages fuld tilfredshedsgaranti.

De har iøvrigt en medlemsklub

En anden forhandler er XSmoke. De har billige e-væsker som er neutrale og med lakrids, men også startpakker til rigtig fine priser. De har blandt andet pakker til dem, som er meget afhængige af nikotinen.

De har også startpakker til dig, som f.eks. er igang med et rygestop og vil over på elektroniske cigaretter, som også er inkl. almindelig lader, USB lader og refills. Det er deres bestseller og er på tilbud netop nu.

Se alle XSmokes muligheder her.

Begge webshops er selvfølgelig godkendt af sikkerhedsstyrelsen til lovligt at sælge nikotin.

Sådan virker en e-cigaret

Her kan du se hvordan en e-cigaret virker, hvis ikke du allerde ved det.

Se evt. video’en nederst. Så kan du se det animeret.

 

Hvordan virker en e-cigaret - billige e-cigaretter og e-væske

 

Billige e-cigaretter og billig e-væske på tilbud
5 (100%) 1 vote

  •  
  •  
  •  
 

Leave a Reply