Sådan får du 75% rabat til LEGOland i 2017. Find Fribilletter og rabat her!

, , 226 Comments

Sådan får du rabat på dine billetter til LEGOland i 2017.

Sæsonen 2016 er gået på hæld i LEGOland og vi venter allerede spændt på, at LEGOland slår dørerne op i sæsonen 2017.

I 2017 vil vi selvfølgelig fortsætte med, at arbejde hårdt på at finde alle de rabatter til dig som vi kan.

LEGOland åbner igen lørdag den 1. april 2017 kl 10 – og vi er nogen der glæder os helt vildt til endnu en sæson i LEGOland 🙂

Jeg oplever meget ofte, at forældre spøger efter rabatter, fribilletter og gratis billetter til forlystelser – og specielt LEGOland. “Hvordan får jeg rabat til LEGOland” bliver ofte spurgt ud på sociale medier. Og mest af frygt for, at skulle betale den fulde pris på 1.356 kr* for 2 voksne og 2 børn. *2016-priser.

Så her kommer tips, som kan spare dig for flere hundrede kroner i entrepris!

Læs videre og se hvordan du skal gøre…
Læser du ikke hele artiklen, så husk lige at kigge kommentarerne igennem i bunde af siden. Der er masser af forslag til rabatter til LEGOland og ikke mindst afprøvede rabatter.

 

Til sæsonen 2017 skal du have et endnu bedre og hurtigere overblik over rabatterne til LEGOland

I artiklen her vil du få listet alle dem op, som giver rabatter, kuponer eller gratis entre til LEGOland. Der vil blive beskrevet hvilke rabatter de har kørende og hvilken slags rabatter du ville kunne finde, samt gyldighedsperioderne. Både fribilletter eller rabatter.

Disse steder kan du ofte og i perioder i løbet af april til oktober finde rabatter hos

Listen til 2017 er stadig under udarbejdelse. Men scroll videre ned og se alle de rabatter, som har været i 2016 og de fleste vil sikkert køre igen i 2017, da rigtigt mange har været gengangere i flere sæsoner.

 • Meny
 • Netto
 • Shell
 • Burger King
 • COOP
 • Skolemælk
 • Schulstad
 • Feriepartner
 • REMA 1000
 • Jensens Bøfhus
 • HjemIs
 • LEGOland

 • Gram Slot (mel)
 • Kelloggs (morgenmad)
 • Club BR (Fætter BR)
 • Merlinaktion (Tyskland)
 • Milkana (Tyskland)
 • Sky (Tyskland)
 • Lidl (Tyskland)
 • Real (Tyskland)
 • Albi juice (Tyskland)
 • Knorr (Tyskland)
 • Crownfield (Tyskland)

Meny, Føtex, Super Brugsen og Netto (opslået 5. marts 2017)

Rabat: 50% rabat på børnebilletter og voksenbilletter.

Produkt: Kelloggs Frosties

Gyldighedsperiode:

Betingelser: Max brug af 5 billetter. Min. 1 barn (3-12 år) pr. voksen.

Andet: Kan også bruges i Sealife, Heidepark, Bardaland Resort, Coca Cola London Eye, LEGOland Discovery Centre og flere andre steder i Europa.

Kelloggs Frosties LEGOland 50 procent rabat på voksenbilletter og børnebilletter Kelloggs Frosties LEGOland 50 procent rabat på entrebilletter


Rema 1000 (opslået 25. marts 2017)

Rabat: Fri entré for ét barn (3-12 år)

Produkt: Rema 1000 tilbudskatalog (udklip)

Gyldighedsperiode: 1. april til 30. juni 2017

Betingelser: Ét barn (3-12 år). Kan ikke kombineres med andre rabatter eller byttes til kontanter. Værdi 339 kr.

rabat med rema 1000 til legoland fri entre for et barn rabat til legoland gratis indgang for et barn


GRATIS børnebilletter med HjemIs.

Køb is ved Hjem Is-bilen og du får gratis børnebilletter til LEGOland – og de er IKKE betinget af andre køb, så du kan kombinere dem med de andre tips du finder i denne artikel – YAY 🙂
Men der er flere muligheder…

Shell har igen “Gratis” børnebillet ved tankning. Tip fra en læser af artiklen her siger, at de IKKE er købsbetingede, så der er altså basis for, at spare mange penge på indgangen til LEGOland for hele familien. (Kender ikke gyldigheds-perioden endnu. Opdateret 9. juli.)

Skaf nogle 2 for 1 voksenbilletter, kombineret med disse børnebilletter fra Shell, så er I meget billigt i LEGOland.

Køb en King Jr. menu på Burger King og få en gratis børnebillet til LEGOland med i prisen.
(opdateret 14.3.16 – muligheden for en gratis børnebillet hos Burger King kører til og med 2. maj 16. – Børnebilletten er iøvrigt gældende i perioden 19.3.16 – 30.6.16)

COOP skrabeæg indeholder 1 GRATIS børnebillet (ved samtidig køb af 1 voksen) den gælder indtil 30. oktober.

Schulstad små rugbrødspakker købt i REMA 1000 indeholder 1 GRATIS voksenbillet (ved samtidig køb af 1 børnebillet).

REMA 1000 har bæreposer med en gratis børnebillet. De gælder indtil 30. juni 2016. Tricket her er, at der ikke står noget om, at de SKAL bruges sammen med en betalende voksen eller barn. Så forældrene, eller de voksne, ville kunne bruge en 2 for 1, hvis de går ind “alene”, da de gratis børnebilletter ikke kan kombineres med andre rabatter.
Det ville være fint, at få det bekræftet i sæsonen 2016. I sæsonen 2015 kunne man godt – det gjorde jeg selv nemlig.

Nu er der også GRATIS børnebilletter, når du spiser på Jensens Bøfhus. Alle spisende børn under 12 får billetterne – de sidder bag på den lille mappe, som ungerne altid får. De gælder hele sæson 2016 og de kan ikke kombineres med andre rabatter.
Få en GRATIS 2 for 1 voksenbillet fra Merlinaktion.dk

Denne metode kræver lidt kreativitet, da LEGO har lukket for muligheden for danskere. Det du skal gøre er, at enten få en ven, som bor i f.eks. Tyskland til, at skaffe koden til dig eller bruge en service, som kan gemme din computers IP adresse – som f.eks. Hide My Ass.
Som du kan læse i kommentarfeltet, så har flere haft stor succes med begge metode.
Få en 2 for 1 sendt til din mail med det samme GRATIS! Merlinaktion.de giver 2 for 1 billetter til flere forlystelser.

Update 19.6.2016: LEGOland prøver at lukke det sidste hul i denne mulighed ved, at skrive på billetterne at man skal bo i Tyskland og vise ID.

MEN heldigvis er der flere gode muligheder for, at få billetter til LEGOland med 2 for 1 rabat.

Det bliver forklaret yderligere i denne artikel. Så Keep reading.

Husk at læse kommentarerne nederst i artiklen også. Der er flere tips. Og tak for det! Og tak til dem, som enten kan bekræfte de fortsatte rabatter fra 2015 og eller rette dem.

Vil du se hvordan du kan få familien med i LEGOland til en fjerdedel af normalprisen?
Så får du svaret lige her.

Sådan tager du familien med i LEGOland til en fjerdedel af normalprisen!

Kom i LEGOland med hele familien (2 voksne og alle de børn du har under 12 år) for kun 349 kr.! Normalpris 1.356,- Man kan dog hente lidt ekstra rabat, hvis man køber billetterne til LEGOland online, køber 2-dags billetter eller sæsonpas – se priserne her.

LEGOland billetpriser infographic rabat LEGOland og fribilletter til LEGOland

Køber du dagligvarer i Tyskland fra fx. Milkana (smør, flødeost, yoghurt osv.), så følger der 2 for 1 voksen-værdikupon med. Og som regel 2 eller 3 sæt. De fåes også sammen med noget flødeost og pasta i REMA 1000 (Er umiddelbart ikke gældende længere, det er on-and-off, både Milkana og REMA 1000) er jeg blevet fortalt, men dem har jeg dog endnu ikke selv fundet. Så hvis du har et tip, så skriv det i kommentarfeltet i bunden og del det med andre, så flere kan få gavn af det. Mærk det med “rabat LEGOland”.

SKY, Lidl og Real i Tyskland har ofte 2 for 1 gutschein

SKY-købmandskæden har ofte 2 for 1 gutschein til LEGOland og andre forlystelser. Sky er der hvor mange af de “lokale” handler. Nå der er 2 for 1 billetter i grænsebutikkerne, så bliver du hurtigt udsolgt, fordi mange sælger dem på DBA.

Til info så skal du som regel kun et par kilometer ned i Tyskland for at finde en SKY. Og som bonusinfo, så er de nok også billigere end grænsebutikkerne. Hvor tyskere ser du handle ind i grænsebutikkerne??

I Real har de Albi juice med 2 for 1 rabatkuponer med en gyldighed til 31.12.16. Den kan ikke kombineres med andre tilbud.
Også diverse Iglo frostprodukter. De findes både i Real, Sky og Lidl. Gyldigheden er til 31.05. 2017 og kan heller ikke kombineres med andre tilbud.

UPDATE nov. 2016. Jeg afventer et nyt link til Fætter BR omkring rabat til LEGOland i 2017.
Er du medlem af Club BR (Fætter BR), så kan du få en gratis børnebillet, hvis du er én betalende voksen. Det er gratis at blive medlem af Club BR.

Opdatering: Jeg har fået fat i et 2 for 1 voksen fra en Knorr nudler pose (Tyskland). Så hold øje med Knorr i Tyskland.
Lidl i Tyskland har også Crownfield morgenmadsprodukter med 2 for 1 til LEGOland.

Hold øje med REMA 1000 (Danmark). Der er ofte gratis børnebilletter i deres reklamer eller på f.eks. mel fra Gram Slot eller på deres indkøbsposer.

OBS! (2016-update) Skolemælk giver igen GRATIS børnebilletter! Gå ind på skolemælk.dk og print en tegning ud.

Hvor mange af dine børn vil du have med gratis? Dem alle vel!

Skolemælk har i flere år været leverandør af gratis billetter til LEGOland. Og det fortsætter de forhåbentlig med i mange år endnu.

Så gå ind på skolemælk.dk og print tegninger ud, som ungerne kan male på. Det giver 1 gratis billet pr. tegning pr. barn. De må maks være 12 år. Og så er de ikke er købsbetinget, så kan du f.eks. tage afsted 2 voksne og 4 børn for 399 kr inkl. parkering – i højsæsonen! (Hvis du bruger de tips der er givet i artiklen selvfølgelig).

Skolemælk quiz

Med skolemælk quiz kan du vinde LEGO Ninjago æsker, skolemælk, familiebilletter til LEGOland hver måned i hele 2016.
Du får, når du deltager i quizzen, en GRATIS børnebillet.

Men gider du ikke deltage og indtaste navn og email, så får du den lige her. Download GRATIS børnebillet. Men jeg synes det er god stil, at give noget for at få noget og du kan altid afmelde nyhedsbrevet, selvom jeg faktisk tror at du vil kunne få fint gavn af nyhedsbreve fra Skolemælk – hvis du har børn 🙂
Billetten er gyldig indtil 31.7.2016 og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Feriepartner giver 25% rabat på billetter til LEGOland

Lejer du sommerhus igennem Feriepartner, så kan du få 25% rabat på indgangen til LEGOland ved følgende Feriepartner: Feriepartner Bork Havn, Feriepartner Hvide Sande, Feriepartner Kattegat, Feriepartner Thy, Feriepartner Rømø, Feriepartner Vejlby Klit, Feriepartner Fyn, Feriepartner Jammerbugt, Feriepartner Tversted, Feriepartner Henne Strand og Feriepartner Odder-Juelsminde.

Billeterne skal købes igennem Feriepartner.
Finder du et tip omkring gratis børnebilletter, så send det meget gerne til mig, så jeg kan dele det med andre. Og del selvfølgelig gerne artiklen, så mange flere kam nyde godt af rabatterne.

Mal dig til en gratis børnebillet til LEGOland - fribilletter til LEGOland

2 for 1 voksen til LEGOland

15% online rabat til LEGOland (sæson 2016)

Du kan få 15% rabat til LEGOland, hvis du bestiller billetterne online. Se alle priser og betingelser her (nye og opdaterede priser 2017).

Åbningstider i LEGOland:

Fra sæsonåbningen i marts til sidst weekend i oktober i 2016.

Fra 10.00 – 18.00/20.00/21.00 alt efter hvilken dag det er. De fleste forlystelser lukker 1 til 2 timer før LEGOland lukker.

Brug nedenstående link for, at tjekke eventuelle ændringer i åbningsiderne.

Ser åbningstider for LEGOland mere udspecificeret her.

 

LEGOland er for folk i alle aldre

Jeg selv er opvokset i en stor kasse med legoklodser. Når jeg legede med lego, så var jeg i min egen verden, som jeg selv kunne forme og bestemme over. Det var tider 🙂

Men lego er ikke er meget mere end bare leg. Lego kan man lære noget af. Man lære om flere ting som, at tælle, matche farver, sammensætte, bygge, opfinde og meget mere.

Jeg kan på det varmeste anbefale en tur i LEGOland. Det vækker minder hos os “ældre” og ungerne får en mindeværdig dag.

Der er utrolig mange imponerende værker i LEGOland og endnu flere sjove forlystelser. Og nu hvor du har fået en masse muligheder for, at få rabat og gratis billetter til LEGOland, at det bare er at få planlagt dagen til LEGOland og komme afsted.

 

Halloween i LEGOland brick or treat

Halloween i LEGOland – Brick or treat

Halloween for 2016 i LEGOland er vel overstået, men vi venter allerede spændte på Halloween i LEGOland i 2017 og se hvad de så finder på af sjove tiltag.

Til dig som elsker at komme i LEGOland og holde halloween, så er en tur i LEGOland i oktober måned et must.

Jeg vil skynde mig med, at sige hvis du klæder dit barn ud i et uhyggeligt kostume, så kommer barnet GRATIS ind (3-12 år). *Men barnet skal komme “væsentligt” udklædt i halloween-stil, ellers kan man risikere, at skulle betale – hvor hårdt de håndhæver det er svært at sige. Men ungerne vil også elske, at være klædt ud.

Det anderledes i forhold til den “normale” hverdag i LEGOland er, at der er pyntet op i hele parken til spøg og skæmt. Og flere dage kan I være der til sent på aftenen.

Og følger I Brick or Treat ruten, så er der gaver og lækre sager i alle husene. Og så bliver det ekstra (u)hyggeligt om aftenen 🙂

Under Brick or Treats Night har parken åbent til kl 21.00. Fra 15. oktober til 22. oktober og igen den 29. oktober. Men der er også åbent i parken alle de andre dage – altså fra 8. oktober til 30. oktober.

Det kan anbefales, at holde unger oppe de dage, hvor der er Brick or Treats Night, da man kan blive og se lyset og det magiske ved halloween tændes.

Der vil for sæsonkort gæster være omkring 14 forlystelser, som har åbent mellem 17 og 20.

Hvornår: Datoerne for 2017 forelægger endnu endnu.

Pris: Normalpris – men vil man deltage i Brick or Treats Night, så koster det 20 kr. De 20 kr går ubeskåret til velgørenhed til børn. Der er begrænset antal pladser. OBS. Afventer om der skulle komme ændringer til Halloween i 2017

Afsæt en dag til halloween i LEGOland – det bliver magisk!
Mangler du udklædning til dig eller ungerne, så find den her Kostumer til børn bliv klar til årets halloween.

 

Ha’ en dejlig tur til LEGOland med hele familien 🙂

 

 

Har du tips eller kommentarer, så skriv dem endelig i kommentarfeltet eller send mig en mail. Rabatterne og priserne ændre sig hele tiden, så det kan være svært at følge med. Jeg vil gerne holde siden så opdateret som det er muligt – og ikke mindst overskuelig. Så send mig endelig gode tips til, hvordan du synes den skal udformes eller hvad du synes mangler.

 
Summary
Sådan får du op til 75% rabat til LEGOland
Article Name
Sådan får du op til 75% rabat til LEGOland
Description
Find rabat til LEGOland nu! Find gratis billetter og fribilletter til LEGOland. Få 2 for 1 så du kan få dækket 75% af prisen for hele familien
Martin Linde
Publisher Name
Gode-Tips.dk
Publisher Logo
Sådan får du 75% rabat til LEGOland i 2017. Find Fribilletter og rabat her!
4.93 (98.6%) 43 votes

 

226 Responses

 1. Kristina

  29/03/2017 18:22

  Er der nogen der har set/hørt om kuponer til 2 for 1 pris til sæson 2017, som kan benyttes af personer bosiddende i DK? Vi vil gerne afsted i påsken.

  Reply
  • Martin L. Christensen

   29/03/2017 18:28

   Hej Kristina
   Jeg har ikke opfanget nogen endnu – udover dem du finder øverst oppe.
   Altså den rabat som du kan få med Kelloggs (5 billetter til halv pris med én kupon)
   -og så selvfølgelig de gratis børnebilletter, som de har i Rema 1000 bag på reklamerne.
   Mvh Martin

   Reply
 2. Dittemuzz

  15/10/2016 08:55

  Nogen der ved om der stadig er børnebiletter at få her til efterårsferien?

  Reply
 3. Peter Jensen

  24/09/2016 16:39

  Hejsa.
  Kan jeg komme med 2 børn og 2 tegninger, og få begge børn ind gratis, eller skal jeg være taktisk og sende den ene unge ind alene (hun er 9 år, så det kan hun godt), med sin egen tegning og så komme ind med knægten og hans tegning?

  Reply
  • Martin L. Christensen

   24/09/2016 16:43

   Du kan godt tage de børn med ind gratis med tegningerne – medmindre der er nogle betingelser på, selvfølgelig. Men mener bestemt, at de “værste” betingelser jeg har set er, at man skal købe en voksenbillet til hver af de gratis børnebiletter. Men nogen af gratis billetterne har ingen betingelser.
   Betaler begge voksne, så burde der slet ikke være noget.
   Nogen bruger de her 2 for 1, så sender de nogen gange ungerne ind først.

   Reply
   • Peter Jensen

    24/09/2016 17:32

    På tegningen står der:

    Sådan gør du: Udskriv denne tegning og aflever den i billethuset ved LEGOLAND.
    Gælder ét besøg for ét barn (3-12 år), i perioden 29. april til 30. september 2016.
    Værdi kr. 329. Kan KUN indløses ved billethuset i LEGOLAND®.
    Billetten kan ikke kombineres med andre rabatter, ombyttes til kontanter
    eller ændres til andre billettyper.
    Se åbningstider på LEGOLAND.

    Det må da betyde, at jeg godt kan få én billet pr. barn? Vi skal kun 1 voksen af sted, men med 2 børn… Derfor tænker jeg, at jeg sender den ældste ind alene, og tager den yngste med ind…. Mon ikke det er sådan, det skal forstås? 🙂

    Reply
 4. Wiebke

  17/09/2016 17:02

  Hej
  Vi er 2 voksne og 1 barn (11 år) der skal til Legoland i efterårsferien. Nogen ideer til af finde og få rabatter.
  Skolemælktegninger gælder kun til 30/9. Bor tæt på Tyskland. Er der rabatkuponer der p.t.?

  Reply
  • Martin L. Christensen

   17/09/2016 17:13

   Hej
   Jeg er ikke helt updateret på om der er kørende rabatter i Tyskland. Men det vil jeg næsten tro. Der er virkelig mange rabatter til mange forlystelser i Tyskland. I teksten er nævnt flere af de butikker i Tyskland som har rabatterne.
   En anden mulighed er, at være med i den konkurrence som Gode-Tips.dk har på Facebook. Jeg har sat den nederst og øverst i artiklen her på siden 🙂
   Mvh Martin

   Reply
 5. Sandra

  29/08/2016 19:30

  Hej, jeg har modtaget disse oplysninger information fra Hjem-is i går: Vores kampagne med en børnebillet til Legoland er desværre udløbet.

  Reply
 6. Charlotte

  25/08/2016 12:15

  Hej.

  Vi har 2 for 1 voksen og vil gå ind på skolemælk. Men da der står det ikke kan kombineres med andre rabatter, så kan man vel ikke bruge de tegninger der er derinde? Vi er 2 voksne, en pensionist og et barn på 3 år, som skal afsted.

  Reply
  • Martin L. Christensen

   25/08/2016 12:30

   Hej
   Kan ikke huske om de kan kombineres. Sikkert ikke når det står der. Det er nemlig ikke altid det står der. F.eks ikke på HjemIs gratis billetter til børn.
   Nogen sender ungerne ind alene. Men en på 3 sender man ikke ind alene, som i lige foran en selv 🙂

   Håber I finder ud af noget 🙂

   Reply
 7. Louise

  31/07/2016 10:22

  Vi er 4 voksne og 1 barn der skal afted i august – kan ikke lige gennemskue hvad der er smartest. Vi tager en tur til Tyskland inden. Nogen der kan hjælpe?

  Reply
  • Martin L. Christensen

   31/07/2016 11:10

   Hej Louise.
   Det smarteste er, at finde nogle 2 for 1 gutschein som nævnt i artiklen. Altså hos Lidl, SKY eller Real.
   De er som regel ikke betinget af andet. Så kan I også printe børnebilletter ved fx skolemælk, BR, HjemIs eller Jensens.
   Bare lige husk at se betingelserne på billetterne først, så de kombineres rigtigt. Så skulle I gerne komme ind med en besparelse på ca 75% 🙂
   Mvh Martin

   Reply
 8. Anne

  28/07/2016 22:50

  Hejsa…
  Vi har idag haft en skøn dag i Legoland med familien, vi var to voksne og et spædbarn afsted, og vi benyttede os af det røde merlin kort som Ian købes mange steder på dba.. Vi fandt en sød sælger, da vi var på vejen og vendte blot ind forbi, 30 kr og så kom vi kun af med 399 med parkerings billet. I stedet for de 700 kr som det normalt koster for to voksne. .

  Så de røde merlin kort virker endnu

  Reply
 9. Christina J

  23/07/2016 17:47

  Hvilke vare skal man gå efter i sky og Lidl for en billet der hedder 2 voksne for 1 pris? 🙂

  Reply
 10. Ida

  23/07/2016 00:05

  Hej,

  Har netop downloaded “2 for 1 voksenbilletter” på Merlinaktion.de. Er der nogen der opdateret info omkring disse billetter? Altså er I kommet ind med billetterne? Er nemlig bekymret for at de ikke godtager dem ved indgangen, hvis man nu skal fremvise at man bor i Tyskland.

  Reply
  • Martin L. Christensen

   23/07/2016 02:13

   Hej igen Ida

   Du får lige svaret igen her. Det kunne være andre kunne få noget ud af det.

   LEGOland har mere eller mindre lukket for “hullet”, men har hørt nogle stykker, som er kommet igennem stadig. Så svaret er, hmm, både og 🙂
   Prøv, men vær forberedt på, at det ikke dur.

   Du sagde du havde bekendte i Tyskland. De skal bare skaffe dig nogle 2 for 1 gutscheins og så er du good to go 🙂

   Mvh Martin

   Reply
   • Tina B

    30/07/2016 14:23

    Vi hentede billetter på Merlinaktion.de i april, da vi skulle i Lalandia, og hvis vi nu valgte en tur i Legoland også, ville det jo være super fint at have med. Vi fik dem ikke brugt før her i sommerferien. Der var ingen problemer med at komme ind på dem – men der stod så heller ikke noget omkring de ting, som jeg kan fornemme de har gjort for at forhindre brugen af dette. Og jeg skulle heller ikke vise ID. Så har man nogle af lidt ældre dato, så burde det ikke være noget problem at bruge dem 🙂

    Reply
  • Tina

   25/07/2016 07:51

   Hvis der står i skal bo i Tyskland beder de om at i fremviser dokumentation. Det blev jeg bedt om indtil jeg sagde det ikke stod på kuponen. ( min er printet i maj).

   Reply
 11. Marie

  22/07/2016 13:05

  Hej
  Nogen der ved om skolemælk billetter ved Legoland kræver at børnene selv checker ind? Udover dem, har vi 2for1 billetter. Der står jo på skolemælk, at de ikke kan kombineres med andre rabatter..

  Reply
   • Tina

    25/07/2016 07:46

    Vi kom ind igår 24/7 med skolemælk og 2for1 printet i maj og det virkede. Vi kom af med 349. Da vi var på vej hjem gik vi i informationen og købte 2. Dags billet for 129 per voksen. (Skal bruges inden 6 dage) 2 voksne og 1 barn i Legoland 2 dage for 349+129+129. Ingen problemer med at vi havde forskellige rabatbilletter.

    Reply
 12. René Müller

  19/07/2016 17:29

  Update omkring Tyskland.
  Var lige en tur over grænsen i går d. 18.07.16.
  “2 for 1” kunne jeg ikke længere finde på Milkana produkter, så den kampagne er nok ovre.
  De findes dog stadig på Albi juice og kan f.eks. købes i Real butikkerne. Gyldigheden er til 31.12.16 og kan ikke kombineres med andre tilbud.
  De findes også stadig på diverse Iglo frostprodukter. Jeg fandt dem både i Real, Sky og Lidl. Gyldigheden er til 31.05.17 og kan ikke kombineres med andre tilbud.

  Reply
 13. Peter Lindberg

  10/07/2016 16:54

  Vi var i Legoland for en lille måned siden, super godt vejr. Med hjælp fra denne side endte vi med at betale 350 kr. totalt for to voksne og et barn. På den tyske hjemmeside fik jeg via en udenlandsk IP er printet et gavekort ud hvor der var to for ens pris. Derudover fik vi vores datter til at male en skolemælks tegning. En rigtig god dag

  Reply
   • Sabrina

    11/07/2016 17:09

    Jeg får kun 2 for 1 billet til Legoland i Tyskland på melinaktion

    Hvordan får jeg de rigtige og kan de stadig bruges selv om jeg ikke har tysk ID ?

    Reply
    • Martin L. Christensen

     11/07/2016 17:16

     Hej Sabrina
     Nogen har stadig held med, at bruge dem fra Merlinaktion, men det er ikke alle.
     Ellers skal du lige nu på DBA og købe nogen 2 for 1 til voksne. Der er mange, som har været i Tyskland, som har fået 2 for 1 når de har købt ind. Dem kan du fint bruge. De ligger til omkring 40 kr, så der er en stor besparelse stadig.

     Reply
  • Anja

   10/07/2016 21:02

   Jeg var i Legoland i går, 2 voksne og 3 børn, og kom af med den nette Sumatra 399,- inkl. Parkeringsbillet. Vi brugte 3 x skolemælk og Merlins blå 2 for 1. Ingen problemer, og herlig besparelse 😄

   Reply
 14. Natalia

  09/07/2016 20:17

  Hvad er den bedste kombination når vi er 3 voksne og 1 barn. Kan godt bruge merlin kuponer, da jeg har polsk id 😉

  Reply
 15. Martin

  09/07/2016 19:48

  har lige tanket på shell og fået en børnebillet til Legoland som ikke er købsbetinget og står intet om at den ikke kan kombineres med andre rabatter

  Reply
 16. Else müller

  07/07/2016 14:13

  i Tyskland kan du finde 2 for 1 Gutscheine. Jeg har fundet på følgende produkter:
  Juicekarton Albi Apfel klar, gyldig til 31.12.2016
  Iglo frost fisk. Gyldig til 31.5.2017
  God fornøjelse, disse Gutscheine gælder til rigtig mange Merlin forlystelser, inklisiv Legoland Billund.
  Du køber en billet og får en billet gratis. Du bestemmer selv, om du vil købe voksen eller børnebillet.

  Reply
  • Martin L. Christensen

   30/06/2016 11:18

   Tak for det. Godt den kan bruges og del gerne 🙂
   Jeg er sikker på man stadig kan få dem i Tyskland på diverse madprodukter.
   Jeg skal selv til Tyskland snart, så der vil jeg tjekke op på det igen 🙂

   Reply
   • Sandra

    30/06/2016 14:12

    Der er en del snak om at man ikke kan bruge dem 2 for 1 mere. Man skal kunne dokumentere at man bor i Tyskland.

    Reply
    • Martin L. Christensen

     30/06/2016 15:57

     Jo det er dem fra Merlinaktion.de. Men der findes mange andre 2 for 1 i Tyskland. De skal bare hentes dernede, når man køber mad f.eks. Men der er også nogen som sælger dem på DBA til omkring 40 kr.

     Reply
 17. Ronnie

  28/06/2016 18:57

  QUIZ DIG TIL EN BØRNEBILLET I LEGOLAND®

  Her kan du deltage en lille quiz, som giver en gratis børnebillet til LEGOLAND®, hvis du kan besvare de tre spørgsmål på billetten. Du printer billetten og udfylder svarfelterne, som derefter giver adgang til LEGOLAND®.

  Se betingelserne på billetten, der gælder t.o.m. 30. september 2016.

  http://www.skolemaelk.dk/media/228217/ny_lego_pdf.pdf

  Reply
 18. Anni

  23/06/2016 20:37

  Hej Martin

  Tak for denne informelle side.
  Du har fået et lign. spørgsmål tidligere, og jeg vil høre dig om hvad du tænker om:

  At min søn får en gratis børnebillet til Legoland via skolemælks konkurrence, og jeg som voksen bestiller en voksenbillet til Legoland via en booking igennem DanCenter. En tidligere bruger skrev dette som skolemælk oplyser: “Billetten
  kan ikke kombineres med andre rabatter, ombyttes til kontanter eller ændres til andre billettyper. Man må mene at dette ikke går da jeg får rabat. Hvis ikke den går, vil jeg betale de 25 % mere så min billet bliver til fuld pris, men på den anden side er billetten jo også betalt igennem DanCenter på forhånd!! EJjj det er svært. Hvad siger eksperten?

  Reply
  • Martin L. Christensen

   23/06/2016 21:04

   Tak for det 🙂

   Ja det kan være lidt kringlet. Men hvad nu hvis du sender dit barn ind “alene” foran dig i køen? Medmindre der står, at skolemælk billetten skal bruges ifølge en betalende voksen.
   Jeg tænker næsten, at hvis din billet er betalt på forhånd igennem DanCenter og du har en børnebillet, som ikke er betinget af at en voksen køber en billet, så burde den gå igennem.
   Ellers kan du også få andre børnebilletter gratis, som ikke er betinget af voksenkøb eller rabatter. F.eks. børnebilletter fra HjemIs. Der er ingen betingelser på.
   Håber du finder ud af det 🙂 Og meld gerne tilbage.
   Go’ tur til Jer.

   Reply
   • CamillaAa

    24/06/2016 22:11

    Hej Martin, beklager jeg svarer på dit indlæg, kunne ik lige finde ud af hvordan jeg ellers skrev til dig😬 Jeg har lige printet billetter på skolemælk.dk. Ved du om man bare kan printe alle dem man vil? Synes ik jeg kan læse noget om det… Mvh Camilla

    Reply
    • Martin L. Christensen

     24/06/2016 22:16

     Hej Camilla.
     Ja så vidt jeg ved, så kan du bare printe løs 🙂
     Der står dog, at du ikke kan kombinere med andre rabatter. Så har du andre rabatkuponer, så skal du evt. være lidt kreativ 🙂

     Reply
     • CamillaAa

      24/06/2016 22:21

      Jeg har sæsonkort til resten af familien, så det betyder vel ik noget vel?

     • Martin L. Christensen

      24/06/2016 22:23

      Nej for det er jo egentlig ikke en rabat som sådan. Du har jo både købt og betalt sæsonkortet. Jeg vil mene det burde gå helt fint. Meld meget gerne tilbage 🙂 Og del gerne artiklen, hvis du har fået noget ud af den 🙂
      Go’ tur.

 19. Stine Klaaby

  21/06/2016 14:36

  Vi kan få rabat via LO. Det vil sige at vi kan få voksen billetter til 240 kr. pr. stk (max 6 stk.)
  Vi vil så printe 2 tegninger ud fra skolemælk.
  Her står der: Sådan gør du: Udskriv denne tegning og aflever den i billethuset ved LEGOLAND.
  Gælder ét besøg for ét barn (3-12 år), i perioden 29. april til 30. september 2016.
  Værdi kr. 329. Kan KUN indløses ved billethuset i LEGOLAND®.
  Billetten kan ikke kombineres med andre rabatter, ombyttes til kontanter
  eller ændres til andre billettyper.

  Mit spørgsmål er så: Må man sende børnene ind selv, da der ikke står noget om at det skal være ifølge med 1 betalende voksen – KUN at de ikke kan kombineres med andre billetyper.

  Hvis man må det vil vi 4 nemlig kunne komme ind for 480 kr. i stedet for 700 kr. (2 fribilletter fra BR + 2 fuld betalende voksne)

  Se åbningstider på LEGOLAND.dk

  Reply
  • Martin L. Christensen

   21/06/2016 14:39

   Det lyder som en super idé.
   Jeg har fået tilbagemeldinger fra forældre, som har sendt børnene ind “alene”. Eller rettere, lige foran dem 🙂
   Go’ tur og del artiklen, hvis du har fået gavn af den 🙂
   Rigtig god dag.

   Reply
  • Pia Jensen

   14/09/2016 12:02

   man må gerne sende børn ind alene med deres billetter fra skolemælk.de er så bare ikke gyldige mere for i år

   Reply
   • Martin L. Christensen

    14/09/2016 18:48

    Hej Pia
    Tak for din besked. Ja, det må man gerne.
    Der er dog stadig billetter fra f.eks. Jensens Bøfhus som stadig gælder – indtil 30. oktober 🙂
    Mvh Martin

    Reply
 20. A.Brandt

  20/06/2016 20:37

  Som medlem af et LO forbund er der rabat for op til 6 Pers hele sæsonen ( billet pris mel. 220 og 240kr), man sparer godt 100kr pr billet

  Reply
 21. Lea

  14/06/2016 08:20

  Hej 🙂
  “REMA 1000 har bæreposer med en gratis børnebillet. De gælder indtil 30. juni 2016. Tricket her er, at der ikke står noget om, at de SKAL bruges sammen med en betalende voksen eller barn. Så forældrene, eller de voksne, ville kunne bruge en 2 for 1, hvis de går ind “alene”, da de gratis børnebilletter ikke kan kombineres med andre rabatter.”
  – Kan jeg få en uddybende kommentar på hvad det er for nogen 2for1 billetter de voksne kan komme ind på i dette eksempel? Er det nogen fra Rema eller dem fra Tyskland?? 🙂

  Reply
  • Martin L. Christensen

   14/06/2016 08:40

   Fedt, tak for tippet 🙂
   Der er ofte 2 for 1 til voksne, men det er næsten altid kun på tyske produkter. Morgenmadsprodukter, oste og på fx. Merlinaktion.de. Du kan se er på siden i kommentarsporet hvordan du gør.

   Reply
   • Carsten Panch Isaksen

    22/06/2016 12:49

    Som du også har opdateret siden med (dog med forkert dato) så godtager Legoland ikke billetter fra MerlinAuction. Det kostede os desværre 350kr😕

    Reply
 22. Brian

  09/06/2016 19:52

  Hej alle.
  Jeg har idag (9 juni-2016) været med min familie i Legoland og kunne bruge den blå billet fra Merlin aktion. Jeg skulle dog vise id, for mit navn, men ikke bopæl, viste bare kørekortet. 2 voksne for ens pris med den blå billet og 2 børn med tegninger fra skolemælk. Tak for tippet, det virker endnu. Vi havde forresten en fantastisk dag.😊

  Reply
 23. Tina Pedersen

  07/06/2016 08:12

  Der er en på facebook der sælger en 2 for 1 voksen billet, som hun har fra en fakta flaske købt i Tyskland. Jeg har skrevet og spurgt Legoland om den kan bruges hos dem, og det kan den.

  Reply
 24. Lars Simonsen

  03/06/2016 22:48

  Jeg har i dag ( 3. juni 2016) Været i Legoland, Vi lod den ene forældre gå op til kassen med to tegninger fra Skolemælk = 2 gratis børnebilletter, og den anden forældre gik så op til kassen med en “2 for en pris” billet fra Merlin (den blå af dem – på denne står der intet om at man skal komme fra et specifikt land)

  Resultat : 2 voksne, og 2 børn – samlet pris 349 kr. 🙂 🙂

  Nb. – grunden til at vi “delte indkøbet op” med voksen for sig, og barn for sig er at begge rabat aftaler udtrykkeligt skriver “kan ikke kombineres med andre rabatter” – om vi reelt set havde behov for at gøre det ved jeg ikke, men omvendt er det jo ikke noget problem at stå i kø lige efter hinanden 🙂

  Reply
 25. Camilla

  31/05/2016 09:39

  Hej.
  På de små shulstads rugbrød pakker som er købt i Rema 1000 der er 1 gratis voksen billet ved køb af en børnebillet ved Legoland. 😊

  Reply
 26. Tove

  30/05/2016 23:25

  Læste følgende i en Facebook gruppe:
  Ved brug af billetterne fra Merlin, brug den nederste blå, da der ikke står noget om hvor man kommer fra.

  Ydermere har LEGOland svaret følgende:

  Vi tager fortsat imod billetter fra Merlin, så længe gyldighedsperioden og de påtrykte betingelser bliver opfyldt.

  Mange hilsner
  LEGOLAND

  Reply
 27. Tove Christensen

  30/05/2016 08:12

  rabat LEGOland

  COOP Skrabeæg indeholder 1 børnebillet (ved samtidig køb af 1 voksen) den gælder indtil 30. oktober

  Reply
 28. Tove Christensen

  29/05/2016 22:35

  Jeg har lige prøvet ‘tricket’ med at komme til merlinaktion.de via proxysite.com for at få de 2-for-1-billet til Legoland Billund.
  Det hele gik som en leg, og jeg har nu den ønskede billet.
  MEN MEN MEN
  Der står HØJT OG TYDELIGT at voucheren er personlig og at man skal kunne fremvise ID med adresse – og her er Danmark IKKE med :-/

  Reply
  • Martin L. Christensen

   29/05/2016 22:40

   Hej Tove
   Ja det er korrekt.
   Men flere har prøvet og er kommet igennem.
   Dog ved jeg ikke om de her på det seneste har strammet op. Jeg har haft en del igennem. Måske så mange, at de har lagt mærke til det.
   Virker det ikke, kan jeg anbefale at bruge “2 for 1”.
   De kan fåes i Tyskland – og bruges af alle!
   Kommer du ikke lige forbi Tyskland, så er der ofte noget til salg på DBA til omkring 45 kr.
   Ha’ en dag – og en god tur til LEGOland 🙂
   Mvh Martin

   Reply
 29. Lego-Bob

  24/05/2016 23:04

  Husk, at tippet med 2-for-1 lige kræver at du googler et tysk post nummer :o)

  OG bemærk der på kuponen står man skal være fra et af de mange udenlandske lande…såe..bum bum.. tal tysk når du kommer til kassen :o)

  Reply
  • Martin L. Christensen

   24/05/2016 23:12

   Tak for feedback – Lego-Bob 😉
   Det kan være de strammer mere og mere op.
   Der har været mange tilbagemeldinger på folk, som er kommet igennem med den.
   Men måske tricket er ovre nu?
   Jeg vil gerne have flere tilbagemeldinger og flere er blevet “afvist” eller “godkendt” med de 2 for 1 fra Merlin.

   Reply
 30. Maria Nørgaard Pedersen

  19/05/2016 14:45

  Jeg fik en mail med linket til merlinaktion.de jeg kunne sagtens hemte rabatkuppon med 2for1 og der står ikke noget om lande.

  Reply
  • Christina

   21/05/2016 18:40

   Vi har lige været i Legoland og brugt de tyske billetter – de bad dog om id ved kassen.

   Reply
   • Martin L. Christensen

    21/05/2016 18:42

    Hej Christina. Det var lidt ærgerligt. Var det dem fra Merlin?
    Dem fra f.eks. morgenmadsprodukter har ikke nogen krav om nationalitet. Ikke alle dem jeg har set. Måske andre kan be- eller afkræfte det?

    Reply
  • Rebecca Kruse Jensen

   22/05/2016 22:20

   Hej! Vi skal til Legoland på tirsdag d. 24/5 og fejre vores yngstes 4-års dag. Jeg sidder og udfylder voucheren fra Merlinaktion.de og tænker på om I andre har skrevet et andet postnummer, by og land derpå? Tak!

   Reply
   • Martin L. Christensen

    22/05/2016 22:26

    Hej Rebecca.
    Jeg har ikke prøvet lige den type rabat, men som du kan se i snakken her, så er der andre der har. Håber de kommer med feedback til dig – og mig 🙂
    Håber I får en dejlig og kommer ind til få penge, så der er til en ekstra god dag 🙂

    Reply
 31. Charlotte

  12/05/2016 16:47

  Her har jeg sagtens kunne hente voucher fra Tyskland uden at skulle skjule min ip adresse

  Reply
 32. Bjarne

  11/05/2016 10:02

  Tak for tippene… Vi er FIRE “voksne” (to børn over 12) og et barn, så med benzin og en kop kaffe er vi lynhurtigt langt over 2000 kroner for en lørdag i legoland – det er simpelthen så dyrt. Brugte bare proxysite.com til merlinaktion.de – så må vi jo se om de godtager vores vouchers. Bor tæt på grænsen, og har altså lidt svært ved at se rimeligheden i at vi skal betale dobbelt pris i entré fordi vi åbenbart bor på den forkerte side – så vi prøver…

  Reply
 33. Michella

  10/05/2016 13:08

  Der står på de 2 for 1 billetter at man skal være bosiddende i xxxxx lande og DK er ikke med.
  Kan vi så bruge dem?

  Reply
  • Martin L. Christensen

   10/05/2016 13:13

   Ja det kan du 🙂
   Du kan se i artikelen hvad man kan gøre. Og ellers er der flere i kommentarsporet som fortæller hvordan de gjorde. Der er flere gode tips fra andre brugere 🙂
   De bedste hilsener Martin

   Reply
 34. Kenneth

  08/05/2016 08:17

  Den er god nok.
  Køb voksen billetter på merlinaktion.de og få en voucher på 2 voksen billetter, hvor du kun skal betale for den ene.
  Kender du ingen i Tyskland som kan bestille for dig, så download app’en Hide My Ass, som kan lave din ip adresse om så det ser ud som om du sidder i Eks. Tyskland. Så går det let som ingen ting.
  Vi havde to børne billetter fra Shell, vi to voksne og to børn i Legoland en hel dag for 349,- så er der også råd til lidt is 🙂
  Da vi skulle hjem ved 19 tiden og ungerne var sultne kørte vi til et pizzaria 2 km væk. Det er langt billigere end at spise i parken, hvis man ikke selv har mad med.

  Reply
 35. Simone

  07/05/2016 10:51

  Kan gratisbilletterne fra Skolemælk bruges, hvis jeg køber en billet med rabat online? Min mor kan få rabat gennem hendes arbejde. Der står på tegningen fra Skolemælk, at den ikke kan kombineres med andre rabatter, betyder det man ikke kan bruge rabatter til voksenbilletten?
  Tak! 🙂

  Reply
  • Martin L. Christensen

   07/05/2016 10:56

   Hej Simone
   Har ikke selv prøvet den kombination. Men hvis I har fået selv voksenbilletten, fremgår det så at den er købt med rabat?
   Evt. man kan gå ind hver for sig måske.

   Reply
 36. Inge Pedersen

  02/05/2016 12:55

  Jeg havde fået en udenlandsk veninde til at hente voucher på Merlinaktion.de til mig – vi benyttede igår uden problemer.
  2 voksne og 1 barn = 349 kr …. FEDT !

  Reply
 37. Kim

  30/04/2016 12:55

  Jeg fik hentet 2-1 voucheren fra Merlin i tyskland ved at benytte VPN mod et tysk opkaldspunkt. Samme metode, som mange har anvendt til at omgå Netflix geografiske spærring.

  Reply
   • Anna Louise

    12/06/2016 14:23

    Hej. Vi er tre voksne og to børn, der skal i Legoland på lørdag. Vi har fået tre fribilletter gennem vores bank, som vi regnede med at bruge på de voksne. Er der nogen, der ved, om de kan kombineres med gratis børnebilletter, fra fx Skolemælk, når der står på børnebilletterne, at de ikke kan kombineres med andre rabatter? Tæller en fribillet som en rabatbillet? Den er jo betalt, bare ikke af os selv. Der står ikke noget på fribilletten om, at den ikke må kombineres med andre rabatter. Ellers er den bedste deal nok at lade to voksne og ét barn gå igennem med fribilletterne, og så lade én voksen og ét barn gå igennem til to for éns pris – fx med kuponen fra rugbrødspakken. Andre gode forslag?

    Reply
 38. Mia Wismann

  27/04/2016 14:02

  Hej 🙂

  Er der nogen steder man stadig kan få 2 for 1? Linket til Facebook virker ikke :-/

  Reply
  • Martin L. Christensen

   27/04/2016 14:04

   Hej Mia
   De har desværre lukket hullet for danskere, men nogen har fået “hul” igennem og brugt 2 for 1 fra Tyskland.
   Nogen som er på det seneste har fået held til, at bruge den?

   Reply
   • Mia Wismann

    27/04/2016 14:41

    Øv øv. Kan man på nogen måde skjule sit oprindelsesland når man bruger linket?

    Reply
   • Mia Wismann

    27/04/2016 16:03

    Hej igen

    Jeg fik googlet mig frem til en måde at komme gennem linket med skjult IP adresse 😉
    Nu har jeg så modtaget min voucher. Skal jeg være nervøs for at der står man skal vise ID?
    Jeg har jo kun danske kort.
    Tak for hjælpen 🙂

    Reply
 39. Annie

  24/04/2016 18:02

  Er print af børnebillet fra Rema1000 gyldig eller skal den være den originale fra reklamen?

  Reply
 40. Brian Pedersen

  23/04/2016 23:35

  Hej vi var i Legoland i i dag med de tyske 2 for en pris aflevere 2 stk. Og to skolemælk billetter ikke nogle problemer. Var 4 voksne og to børn afsted og betalt for to voksne. 😀

  Reply
  • Martin L. Christensen

   20/04/2016 23:16

   Hejsa.
   Lige pt. tror jeg ikke man kan få dem i Danmark. Men jeg er flere gange støt på dem i Tyskland.
   Det har som regel været produkter fra Milkana eller Knorr.
   Nogen gange også virksomheder i Tyskland som Merlin Tyskland. Nogen gange lukker de dog hulet for danskere, men man kan slippe igennem.
   Måske andre har nyere erfaringer som de kan dele?

   Reply
 41. Rebekka Simonsen

  19/04/2016 17:40

  Vi er to voksne og tre børn. I biletlugen i går fik vi 2 voksenbilletter til 1 billets pris vha de tyske kuponer. Vi talte dansk og de spurgte ikke efter billed ID eller ID i øvrigt. Samtidig afleverede vi 3 poser fra Rema, så vores børn fik gratis billetter. Vi gik ind sammen uden problem og det kostede kun 349 kr.:-)

  Reply
 42. Sabrina Petersen

  15/04/2016 11:31

  Vi fik en gratis børnebillet til LEGO LAND da vi købte is ved hjem-is-bilen for et par uger siden.. den gælder helt til 14. August 🙂

  Reply
 43. Chris

  14/04/2016 15:37

  2 for 1 fra Merlin kan ikke bruges af danskere.
  Siden er blokeret, hvis man surfer fra en dansk webadresse. Ja, så kan man selvfølgelig omgås det måske, men ved du, om LEGOLAND kan finde på at kræve legitimation, når det nu er forbeholdt andre lande?

  Reply
 44. Pernille

  09/04/2016 17:37

  Vores børn på 3, 9 og 10 gik i dag selv hen med tre REMA 1000 poser fik tre børnebilletter og kom gratis ind. Adspurgt om de var alene sagde de to store ja og der var ikke problemer. Vi ventede ved indgangen og afleverede vores to COOP billetter. I alt 398 kr for to voksne og tre børn, plus 50 kr for parkering☺

  Reply
 45. Ditte

  07/04/2016 13:36

  Jeg har fået nogle børnebilletter til Legoland gennem Shell. Der står bl.a: Gælder for én dagsbillet for ét barn (3-12 år). Værdi op til 329 kr. Billetten er gyldig fra 19/3-30/6 2016. Billetten kan (med streg under kan) anvendes i kombination med billetter købt i billethuset ved Legoland samt med forkøbte webbilletter. Billetten kan ikke refunderes, ombyttes til kontanter eller ændres til andre andre billettyper.

  Så hvis jeg tolker på den, kan børnene vel også komme ind på den billet uden fuldt betalende voksne?

  Reply
   • Mia

    14/05/2016 18:14

    Nogen som ved om man kan opgradere til sæsonpas med en 2 for 1- dvs. 2 voksen sæsonpas og ved brug af hjemis gratis børnebilletter – her også 2 børne sæsonpas?

    Og hvad koster det at opgradere?

    Reply
    • Else Müiier

     25/05/2016 19:35

     På en fribillet til børn, lige meget hvor du har fået den fra, står der: ombytningspris, barn, 478 kr.
     Den fribillet jeg sidder med i min hånd er fra 10.04.2016.
     Så du får ingen rabat, hvis du køber et sæsonpas.

     Reply
 46. Signe

  07/04/2016 12:42

  Når jeg går ind på merlinaktion.de for at finde voksenbilletter to for ens pris, står der siden ikke er tilgængelig for mit oprindelsesland. Er der andre der oplever det?

  Reply
 47. Lilli

  03/04/2016 22:51

  Hejsa.
  Tak for tips. Vi var afsted i weekenden 2 børn der kom ind med Rema poser og to voksne med den tyske voucher fra linket. Så 350 kr for os alle fire. Der var ingen problemer med at komme ind på den måde.

  Reply
 48. Kirsten Nielsen

  01/04/2016 18:04

  Merlin billetterne 2 for 1 gælder ikke for danskere! Kun for tyskere, østrigere, hollændere osv……

  Reply
   • Lene Rosiak Vilandt

    02/04/2016 14:52

    Tja, når man udfylder kuponen står DK godt nok ikke nævnt, men der står ikke noget på selve Voice-voucheren, så den burde faktisk gælde for danskere, i hvert fald rent juridisk set.

    Reply
    • Kristian Thorsen

     05/04/2016 19:54

     På Voucheren står der: Personen mit Wohnsitz in D, A, B, NI, I CH, F und PL.

     Hvis man betaler kontant og taler engelsk ved køb, så kan man nok “omgå” undtagelsen på voucheren.

     Reply
   • Martin L. Christensen

    14/05/2016 18:13

    Perfekt!
    Tænker heller ikke, at de gider skabe en dårlig stemning pga det. De får jo nogle gæster som de måske ikke ville have fået. Og de lægger penge i parken.
    Mange tak for tilbagemeldingen, dejligt 🙂

    Reply
 49. Helena Thomsen

  29/03/2016 20:56

  Tusinde tak for en fantastisk side 🙂

  jeg har netop fået tilsendt en 2 for 1 billet via merlinaktion.de. Nu skal jeg så være sikker på at jeg forstår det. Denne billet kan anvendes indtil 31.7.2016. Betyder det at vi kan tage børnene med på Fætter BR-kortet og at mor og far kommer ind på prisen for ÉN voksenbillet? Og betyder det ligeledes at hvis morfar og mormor skal med, så køber vi bare endnu et 2 for 1 billet til dem?

  Jeg synes det lyder for godt til at være sandt, så jeg skal bare være sikker 🙂

  Reply
  • Martin L. Christensen

   29/03/2016 21:04

   Hej Helena. På 2 for 1 er der ingen betingelser for andre køb, så de er home safe. Med hensyn til børnebilletterne så skal du se hvad betingelserne er der. Nogen gange er det, at der skal en betalende voksen eller barn. Men det er ofte, at der ingen betingelser er på det. Lige præcis med Fætter BR mener jeg, at man skal have én betalende voksen for ét gratis barn.
   MEN derimod har REMA 1000 gratis børnbilletter lige pt, som ikke har nogen betingelser for køb af andre billetter. Så det er blandt andet dem du skal have fat i.
   Nogen som har prøvet dette i 2016 må gerne bekræfte. Jeg prøvede det selv sidste år. 320 kr for 2 voksne 2 børn (i 2015).
   //Martin

   Reply
 50. Christian Simonsen

  28/03/2016 09:23

  Har lige været ved og undersøge lidt omkring det der med at kombinere rabatterne, da det jo også kan tolkes som at den rabat den enkelte person går ikke kan kombineres med en anden rabat til den person.. I så fald kan man jo godt bruge en 2 for 1 voksen billet sammen med gratis børnebilletter.. Fandt denne tråd og her er der i hvert fald en der har gjort det uden problemer😀 http://slyngebarn.dk/forum/showthread.php?t=211271

  Reply
 51. Daniel Bjørkvig

  27/03/2016 12:40

  Er man medlem af coop kan man i april købe voksne billetter til 199,-
  De skal købes inden d. 10. April.

  Reply
 52. Ryan Wiborg

  26/03/2016 01:11

  Vil du mene Martin at jeg kan benytte voucheren og betale for 1 voksen og så modtage 1 gratis voksenbillet, samtidig med at jeg har 3 børnebilletter fra en Rema tilbudsavis??? Altså at jeg så kan slippe med 349 for os alle 5???

  Hvis jeg bruger voucheren og billetterne fra tilbudsavisen, er det ikke at kombinere kampagner/rabatter? Det står der nemlig at man ikke må?

  Der står følgende:
  “Tilbuddet gælder ét besøg for ét barn 3-12 år. Gyldig i perioden 19. marts – 30, juni. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagner/rabatter, indlæses til kontanter eller ændres til andre billettyper.

  Kan jeg kombinere voucheren med børnebilletterne fra tilbudsavisen?

  På forhånd tak.

  Ryan

  Reply
  • Martin L. Christensen

   26/03/2016 01:35

   Hej Ryan
   Det afhænger selvfølgelig af betingelserne. Nu er jeg ikke lige den skarpeste til tysk, men den ser godt ud til, at kunne kombineres med andre rabatter.
   I forhold til posen fra REMA 1000, så kunne man være lidt kreativ. Så vidt jeg kan se, så behøver man ikke være ifølge med en betalende voksen – som nogle rabatter til LEGOland er. Ergo kan børnene gå ind “alene” og de to forældre lige bagefter med deres 2 for 1.
   Mvh Martin

   Reply
 53. Mette

  25/03/2016 13:53

  Til dem der er kunder i Danske Bank, så kan I købe billetter med rabat (220 kr. pr. person) i april og maj og september og oktober 2016 for op til seks personer.

  Reply
 54. D

  22/03/2016 14:14

  Kan man opgradere disse fribilletter til sæsonkort for en medpris? Er der nogen der har erfaring hermed?

  Reply
  • Martin L. Christensen

   22/03/2016 14:21

   Hej D
   Det er et rigtig godt spørgsmål.
   Man kan ihvertfald opgradere de købte billetter, men det vidste du sikkert godt.
   Jeg er usikker på det andet, men vil undersøge det.
   Har andre folk erfaringer med det, så må de meget gerne dele dem her 🙂
   Mvh Martin

   Reply
   • Jacob

    24/03/2016 10:16

    Man kan ikke opgradere til samme pris, som var det, opgradering på købt billet !

    Reply
 55. Jannie Grandt

  21/03/2016 11:35

  Hej – Lige nu (20.03.2016) har REMA1000 gratis børnebilletter på deres indkøbsposer. Man skal blot gemme posen, og tage med i Legoland.

  Reply
  • Martin L. Christensen

   20/03/2016 19:07

   Hej Lone
   Tak for info.
   Jeg holder løbende øje med Skolemælk, så vi kan se om kampagne kommer igang igen.
   Finder du et andet sted, som giver gratis børnebilletter til LEGOland, så skriv det endeligt til mig, så jeg kan få det delt 🙂
   Med venlig hilsen Martin

   Reply
  • Maria

   03/05/2016 10:22

   Prøv igen 🙂
   LINKET ER FJERNET AF GODE-TIPS.DK, DA DET IKKE VIRKER MERE.

   Reply
 56. lone lyngsø

  19/03/2016 18:02

  Den er god nok med Klub BR – gratis entre for børn i alderen 3-12 år, når man viser KlubBRkortet (har lige tjekket min mail hvor jeg kunne huske at have set det… I påsketilbud / nyhedsmail fra KlubBR).

  Reply
   • Maria

    03/05/2016 10:21

    Hej .
    Skolemælk skulle vist virke igen

    Og den tyske side ang. 2 for 1 kan jeg ikke komme ind på . Den siger siden ikke er tilgængelig i mit land .
    Venligst Maria

    LINKET ER FJERNET AF GODE-TIPS.DK, DA DET IKKE VIRKER MERE.

    Reply
    • Laila

     10/05/2016 16:48

     Kan de Billetter fra skolemaelk.dk godt kombineres med andre fribilletter?

     Reply
     • Martin L. Christensen

      10/05/2016 19:33

      Hej Laila
      Der står at den ikke kan kombineres med andre rabatter. Men måske nogen har fået den kombineret med en 2 for 1?
      Ellers har jeg hørt om en familien, som sendte ungerne ind på skolemælk-billetter og selv gik ind med 2 for 1 lige bagefter.
      Det står i kommentar-sporet 🙂

  • Camilla

   30/03/2016 11:17

   Jeg har lige tjekket mailen fra BR og der står at det kun gælder sammen med en fuldt betalende voksen, og voksenbilletten skal købes i billethuset ved indgangen.

   Reply
   • Martin L. Christensen

    30/03/2016 11:42

    Ja præcis. Der skal du finde billetter, som ikke er købsbetingede. Som f.eks. børnebilletter fra REMA 1000. Eller de voksne 2 for 1, som du også kan finde her på siden 🙂
    //Martin

    Reply
  • Anne Bjerre

   15/04/2016 11:07

   Det gør de men før varede det indtil den 30.006.2016

   LEGOLAND®

   LEGOLAND åbner den 19. marts 2016.

   Fri entré til LEGOLAND for alle Club BR-medlemmer (3-12 år) – husk Club BR-medlemskortet*!

   *Sådan gør du: Køb én voksenbillet til fuld pris ved billethuset i LEGOLAND, og vis barnets Club BR-medlemskort/medlemskort i Club BR-appen. Tilbuddet gælder ét besøg for ét barn (3-12 år) i perioden 19. marts til 30. juni 2016. Værdi 329 kr. Maks. ét barn pr. fuldt betalende voksen. Gælder kun på købsdagen.

   Kan KUN indløses ved billethuset i LEGOLAND. Billetten indgår i et pakketilbud og kan ikke kombineres med billetter købt på forhånd (herunder onlinebilletter) eller andre rabatter. Kan ikke ombyttes til kontanter eller ændres til andre billettyper. Se åbningstider på LEGOLAND.dk

   Se åbningstider på LEGOLAND.dk

   Reply
 57. Martin L. Christensen

  27/08/2015 21:26

  Hej Lotte. Jeg fik pakken af en veninde, men som jeg kan læse mig frem til, så er det alle de steder, hvor de sælger Knorr-produkter. Tror det var i Lidl (Tyskland) hun købte dem i. Tænker de kører sæson-rabatter. Altså ikke året rundt, men når det er “relevant”. De fleste af dem jeg har haft løb kun her til august.
  Milkanas rabatkuponer har jeg dog set tit. Dem som er i “omløb” lige nu gælder indtil marts 2016. Og de kommer sikkert også til næste sommer.

  Reply
 58. Lotte

  27/08/2015 12:50

  Hej. Hvor køber man de knorr nudler henne i Tyskland ? Og gælder det også stadig på Milkana ?

  Reply

Leave a Reply